За 8 місяців 2013 року на Одеській залізниці оформлено майже 414 тис. дітей

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Протягом 8 місяців поточного року по Одеській залізниці для проїзду у поїздах дальнього та приміського сполучення оформлено майже 414 тис. «маленьких» пасажирів.

У дальньому сполученні оформлено 202 тис. дітей віком від 6 до 14 років., а у приміському сполученні – 212 тис. У квиткових касах залізниці для перевезення залізничним транспортом у напрямках «туди» й «зворотно» було оформлено більше тисячі організованих груп дітей майже на 35 тис. місць, що відповідає показникам минулого року.
На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 28.07.2004 №976 «Про встановлення пільгового тарифу на перевезення дітей залізничним транспортом» дітям віком від 6 до 14 років при проїзді залізничним транспортом надається знижка 25 % від вартості проїзду.
Відповідно до «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом» з 2011 року при перевезенні дітей є обов’язковою наявність оригіналу документа, що підтверджує вік дитини.
Нагадаємо, що питання забезпечення належного рівня безпеки дітей під час користування залізничним транспортом знаходиться на особливому контролі. Надання допомоги групам дітей при посадці та висадці з поїзда на вокзалах та станціях є обов’язковими для всіх працівників залізниці.
Для зручності маленьких пасажирів та їх супроводжуючих на пасажирському вокзалі Одеса-Головна розроблено технологію, яка забезпечує належну організацію безпечної посадки/висадки організованих груп дітей, їх супроводження територією вокзалу та комфортне перебування у спеціально виділеному залі очікування, де одночасно можна розмістити понад півтори сотні дітей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool