На Кіровоградщині надзвичайники тричі гасили пожежі

Серпень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 104 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС три рази залучались на гасіння пожеж сухої трави та будівель на приватних територіях.

Так, 14 серпня о 05:36 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Любомира Гузара обласного центру. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить 0,5 м2 електричної розподільчої шафи в нежитловій будівлі. О 06:36 пожежу було ліквідовано силами кропивницького пожежно-рятувального підрозділу.

Того ж дня о 14:49 стало відомо про займання на вул. Компанійця с. Мар’янівка Мар’янівської СТГ Новоукраїнського району. На момент прибуття рятувальників горіло 20 м2 господарчої споруди, 12 тюків сіна врожаю 2023 р. та 300 кг сіна врожаю 2024 р. на території приватного домоволодіння.

Особовим складом маловисківського підрозділу ДСНС загорання було ліквідовано о 16:36.

О 18:12 виклик надійшов з території с. Аджамка Аджамської СТГ Кропивницького району. На вул. Ставковій виникла пожежа 150 м2 сухої трави на території одного з приватних домоволодінь та 200 м2 сухої трави, 12 м2 господарчої споруди на території іншого власника. Спільними зусиллями кропивницьких рятувальників та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Аджамка загорання загасили о 19:22.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення з’ясовують фахівці.

На Кіровоградщині надзвичайники тричі гасили пожежі

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool