За 2014 рік Одеські залізничники відремонтували 417 км колії

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 703 | Коментарі: 0

У минулому році Одеські залізничники оздоровили різними видами ремонту 417,3 км колії.

Згідно з планом капітально-колійних робіт виконано 20,6 км реконструкції колії. У тому числі виконання капітального ремонту колії становить 39,48 км, середнього ремонту – 110 км та 21,4 км колії замінено новими рейками. Комплексно-оздоровчим ремонтом відремонтовано 100 км колії. Також було замінено 66 комплектів стрілочних переводів на нові, у т.ч. на залізобетонних брусах – 34 комплекти та ще 52 комплекти відремонтовано середнім ремонтом.
Наймасштабнішу роботу було виконано по реконструкції непарної колії перегону Корсунь – Городище з укладкою безстикової колії, у т.ч. довгомірів (довгі пліті) довжиною 10,3 км та замінено новими 250 погонних метрів рейок на мосту 143 км. Після виконання робіт відремонтована дільниця була відкрита для руху поїздів зі швидкістю 110 км/год для пасажирських та 80 км/год для вантажних.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool