З початку року на особистий прийом до органів Міндоходів Кіровоградської області звернувся 131 мешканець області

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Суспільна відкритість Кіровоградських органів Міндоходів підтверджується налагодженим зворотним зв”язком з представниками бізнесу області та загалом громадянами.


Так, з початку 2014 року до органів Міндоходів у Кіровоградській області надійшло 103 письмових звернення, з них 87 заяв, 13 пропозицій та 3 скарги.
У своїх зверненнях громадяни найчастіше порушували питання щодо контрольно-перевірочної роботи – 32 заяви або 31,1% від загальної кількості звернень, адміністрування податку на доходи фізичних осіб – 17 заяв або 16,5% від загальної кількості звернень, а також інформували про ухилення від сплати податків – 15 заяв або 14,6 % від загальної кількості звернень.

Також, в органах Міндоходів відповідно до графіка здійснюється особистий прийом громадян. За січень-травень 2014 року міндоходівці прийняли 131 громадянина.
Усі звернення, строк розгляду яких настав та питання порушені громадянами, які надійшли до органів Міндоходів Кіровоградської області розглянуті, опрацьовані та у відповідні терміни на них надані відповіді згідно з чинним законодавством.
Нагадуємо, що особистий прийом громадян посадовими особами органів Міндоходів області здійснюється за окремим графіком та за попереднім записом не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому. Запис проводиться за телефоном: (0522) 36-69-99. Адреса Приймальні громадян Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool