З Кіровоградщини міграційники примусово видворили іноземця (ФОТО)

Травень 23, 2024 | Новини | Переглядів: 596 | Коментарі: 0

Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби спільно зі співробітниками відділу міграційної поліції ГУНП в Кіровоградській області доправили громадянина Республіки Молдова до Пункту пропуску «Могилів-Подільський» для реалізації рішення про його примусове видворення.

Затримали 48-річного іноземного громадянина, який умисно ухилявся від виїзду, працівники Новоукраїнського сектору ЦПМУ ДМС. В Україну уродженець Молдови прибув у приватних справах у 2018 році. Після закінчення безвізового строку перебування документи, аби легально проживати, не оформив. У травні 2019 року міграційники притягнули порушника до адміністративної відповідальності та прийняли рішення про примусове повернення, чоловік його не виконав.

З Кіровоградщини міграційники примусово видворили іноземця (ФОТО)

З Кіровоградщини міграційники примусово видворили іноземця (ФОТО)

Цього разу стосовно громадянина Молдови у Новоукраїнському секторі прийняли рішення про його примусове видворення. Окрім того, міграційники заборонили іноземцю в'їзд в Україну протягом наступних 5 років.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool