Як у цьому році у Кропивницькому відзначатимуть День захисту дітей? (ВІДЕО)

Травень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 травня, у Кіровоградській міській раді відбулась прес-конференція начальника відділу сім’ї та молоді міської ради Людмили Дорохіної, яка ознайомила журналістів із заходами святкової програми на День захисту дітей.

Святкування 1 червня розпочнеться об 11.00 бiля обласної фiлармонiї, а продовжиться о 12.00 урочистостями за участі керівництва області і міста в концертній залі. У Ковалiвському парку очiкує святкова програма: атракціони, флешмоби, майстер-класи, виставки, розiграшi, спортивні змагання. На літньому майданчику парку вiдбудеться вручення відзнак переможцям щорічного конкурсу «Дитина року»
Із 19.00 у Ковалiвському парку для старшокласників проводитиметься молодiжна програма. Як повідомила режисер цього заходу Катерина Рисленко, сюрпризом для старшокласників стане виступ гурту «Дiвойс».



ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool