Як у цьому році у Кропивницькому відзначатимуть День захисту дітей? (ВІДЕО)

Травень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 травня, у Кіровоградській міській раді відбулась прес-конференція начальника відділу сім’ї та молоді міської ради Людмили Дорохіної, яка ознайомила журналістів із заходами святкової програми на День захисту дітей.

Святкування 1 червня розпочнеться об 11.00 бiля обласної фiлармонiї, а продовжиться о 12.00 урочистостями за участі керівництва області і міста в концертній залі. У Ковалiвському парку очiкує святкова програма: атракціони, флешмоби, майстер-класи, виставки, розiграшi, спортивні змагання. На літньому майданчику парку вiдбудеться вручення відзнак переможцям щорічного конкурсу «Дитина року»
Із 19.00 у Ковалiвському парку для старшокласників проводитиметься молодiжна програма. Як повідомила режисер цього заходу Катерина Рисленко, сюрпризом для старшокласників стане виступ гурту «Дiвойс».



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool