« Все про відпустки» ( ФОТО)

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Таку тему мало перше засідання клубу, організованого для бухгалтерів Кіровоградським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Про це Інтернет-виданню «FOTOINFORM» повідомила голова осередку Еліна Мороко.

Нагальність питання пов’язана не лише із початком літніх відпусток, а й значною кількістю помилок, яких припускаються бухгалтери при їх обрахуванні. Згідно з минулорічною статистикою, кожен сьомий штраф, виписаний на підприємствах інспекцією з питань праці стосувався невчасної виплати відпускних, або ж неправильно порахованої компенсації за невикористану відпустку. Про те, як не припуститися помилок, фахівцям зі сфери бухгалтерського обліку розповідали експерти з ДПС України в Кіровоградській області, обласного управління Пенсійного фонду, інспекції з питань праці та доцент з кафедри аудиту та оподаткування КНТУ.
Як зазначила начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області Світлана Орлик, семінари необхідні для того, щоб бухгалтери не допускали типових помилок у податковому обліку, і, як наслідок, уникали притягнень до відповідальності. Подібні зустрічі будуть практикуватися і в майбутньому на постійній основі.


« Все про відпустки» ( ФОТО)

« Все про відпустки» ( ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool