Вперше у Кропивницькому відбувся концерт The Stingears

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Відомі українські музиканти, які є учасниками гурту, вразили шанувальників легендарного Стінга та гурту The Police своїм виконанням відомих творів. Олександр Рябко (соліст), Євген Наумов (гітара), Ярослав Товарянський (бас), Марина Крамаренко (клавішні) та Олексій Бережний (ударні) подарували жителям нашого міста справжній сплеск позитивних емоцій та драйву.

Артисти виклались на всі 100%, це відчувалась у кожній частині ретельно підготовленої програми вечора. Музиканти кайфували від своєї справи і це, звичайно, передавалось публіці. Глядачі голосними оплесками дякували The Stingears за їх талант, за насолоду від живого та професійного виконання, яке нерідко викликало навіть мурахи по шкірі. Виступ супроводжували співи і танці в глядацькій залі.

Безумовно, цей концерт надовго запам’ятається Кропивницькому. Про це свідчать відгуки глядачів: «Я вражена голосом вокаліста, грою музикантів, їх самовіддачею. Неймовірне виконання улюблених пісень викликало таку бурю великих емоцій, що з нетерпінням чекаю наступного приїзду The Stingears. Дуже сподіваюсь, що вони ще завітають до нас»,- поділилася з нами Марина, яка завітала на концерт, аби познайомитись з творчістю tribute гурту.

« Дуже радію з того, що до нас завітали справжні професіонали своєї справи. Пісні Стінга дуже складні, а вони так гарно їх виконали та зарядили глядачів неймовірною енергетикою. Кожною хвилиною виступу я по справжньому насолоджувалась»,- підкреслює шанувальниця The Police Тетяна.

Варто відзначити, що FOTOINFORM.NET мав за честь поспілкуватися з учасниками гурту The Stingears. Інтерв’ю ми опублікуємо вже найближчим часом.

Вперше у Кропивницькому відбувся концерт The Stingears


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool