Волевиявлення на Кіровоградщині пройшло відкрито та відповідно до Закону

Травень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Вперше за роки незалежності України до органів прокуратури не надійшло жодної скарги щодо застосування адміністративного ресурсу під час виборчого процесу.

Про це повідомив прокурор Кіровоградської області Сергій Жолонко.

Крім того, за словами прокурора протягом підготовки та проведення виборів до органів прокуратури та внутрішніх справ не надійшло жодної заяви чи повідомлення в яких містилися б ознаки кримінального правопорушення. Таким чином, станом на цю годину кримінальні провадження вказаної категорії відсутні.

Також, Сергій Жолонко наголосив, що за належної організації роботи органів державної влади, працівників міліції, служби безпеки, МНС та прокуратури, представників громадянського суспільства та всіх учасників виборчого процесу на території регіону не допущено значущих порушень правопорядку та виборчого законодавства.

Насамкінець прокурор області додав, що в цілому вибори на Кіровоградщині пройшли демократично та відповідно до букви Закону.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool