Вокзал станції Кіровоград став комфортнішим для людей з обмеженими фізичними можливостями

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Одеські залізничники разом з Кіровоградською обласною організацією Українського товариства сліпих удосконалюють вокзальний комплекс станції Кіровоград для забезпечення належного обслуговування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Наприкінці серпня поточного року на спільній нараді було прийнято ряд важливих рішень щодо подальшого облаштування вокзального комплексу, зокрема спеціалізований зал було обладнано кондиціонером.
Вхід з привокзальної площі на перон (з безперешкодним доступом до будівлі вокзалу) обладнано пандусом, у процесі будівництва якого були враховано вимоги державних будівельних норм з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Для інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату цілодобово функціонує туалет та медпункт. Було встановлено два відеодомофони для виклику персоналу вокзалу у разі необхідності на зручній для користування інвалідів висоті.
На території привокзальної площі виділено п’ять місць для паркування автомобілів та інших транспортних засобів, які перевозять інвалідів.
Робота щодо забезпечення безперешкодного доступу до об’єктів залізниці пасажирів з обмеженими фізичними можливостями продовжується.
Нагадаємо, що в серпні минулого року на вокзалі станції Кіровоград почав працювати спеціалізований зал із санітарною кімнатою облаштований для зручностей людей з обмеженими фізичними можливостями, а також були встановлені звукові орієнтири на центральному вході вокзалу та проведено дублювання необхідної інформації шрифтом Брайля на 9 табличках.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool