Вогнеборці приборкали на Кіровоградщині 5 пожеж різного характеру

Червень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області зафіксовано 2 пожежі в екосистемі та 3 – у житловому секторі.

Так, 21 червня о 18:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Криничній смт Новгородка.

Як з’ясувалось на місці пожежі, горіли 1 т ячменю та 20 м2 домашніх речей в приміщенні гаражу. Силами вогнеборців 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 19:14 пожежу було локалізовано та о 19:55 – ліквідовано. О 22:43 бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії залучались на ліквідацію загоряння 10 м2 старих меблів та 6 м2 перекриття житлового будинку, який не експлуатується, на вул. Центральній с. Войнівка Олександрійського району. Вже 22 червня о 02:01 вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкали пожежу 1 м3 дров на території приватного домоволодіння, яке розташоване по пров. Шахтарському обласного центру.

Крім цього, силами вогнеборців 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска було ліквідовано пожежу 300 м2 сухої трави на відкритій території поблизу с. Оникієве, а рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький загасили 35 м2 сміття на вул. Тульській обласного центру.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool