Визначено переможців зональних етапів Фестивалю дружин юних пожежних (фото)

Травень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1966 | Коментарі: 0

В області завершилися зональні етапи Фестивалю дружин юних пожежних. Змагання між кращими командами районів проводили у Долинській та Новомиргороді. У кожне з міст приїхали по 12 команд, щоб визначити, які з них візьмуть участь у обласному етапі. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Отже, у Долинській перше, друге, третє та четверте місце посіли команди школярів «Лицарі порятунку» з Долинської, «Хутір» з Петрового, «Прометей» з Кіровограда та «Прованс» з Компаніївського району.

У Новомиргороді почесні місця вибороли: команда «Рятівний патруль» з Новоукраїнки, «Юні рятівники» з Новомиргородського району, «Спалах» з Малої Виски та «Борці з небезпекою» з Кіровограда.

Діти змагалися в номінаціях щодо знання медичної справи, створювали плакат соціальної реклами на тематику безпеки життя, демонстрували знання дикорослих грибів та ягід. У конкурсі «Домашнє завдання» діти проявили усі можливі таланти і, крім того, у художній формі показали наскільки добре знаються на правилах безпеки життя.

Фестиваль дружин юних пожежних проводиться в області вже 17 років поспіль. Завдяки участі в ньому діти не лише розвивають творчі здібності, а й навчаються правилам безпеки життя. Команди-переможці обох зональних етапів зустрінуться на обласному етапі фестивалю, де журі визначить команду, яка представить Кіровоградщину на Всеукраїнському рівні.

http://www.fotoinform.net/


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool