Вітання від головного міліціонера області

Грудень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Шановні працівники органів внутрішніх справ!

 Від імені керівництва УМВС в області та мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 20-ої річниці створення міліції України!

Складний і відповідальний шлях – служіння Закону – вимагає від кожного з нас професіоналізму, дисципліни та постійної готовності прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду.
Впевнений, що і надалі працівники міліції Кіровоградщини докладатимуть максимум зусиль для зміцнення громадського порядку, забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян, збереження миру та спокою в регіоні.
У день свята наші сердечні вітання та безмежна вдячність ветеранам органів внутрішніх справ за неоціненний життєвий і професійний досвід, мудрі поради й настанови.
 Найтепліші слова подяки рідним та близьким працівників міліції, адже їх турбота і любов додає сил та впевненості вартовим правопорядку.
Ми вдячні за розуміння і співпрацю керівництву органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних і силових відомств, представникам громадських організацій, керівникам підприємств і установ, журналістам та жителям регіону – усім, хто допомагає нам стояти на варті Закону.
Шановні колеги, бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі та нових досягнень.
Нехай злагода, тепло і затишок панують у Ваших родинах!
Зі святом Вас!

З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool