Віктор Федорчак тепер головний рятівник на Одещині

Липень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

29 липня Голова ДСНС України Микола Чечоткін представив особовому складу одеського гарнізону керівника Головного управління ДСНС в Одеській області, генерал–майора служби цивільного захисту Віктора Федорчака. Він був призначений на посаду відповідно до наказу Голови ДСНС України № 407 від 28.07.2015.

“Віктор Васильович має чималий практичний досвід як у сфері реагування на надзвичайні ситуації, так і в сфері управління. Тож я переконаний, що, перебуваючи на посаді керівника Одеського гарнізону, він зробить все можливе задля того, аби підвищити ефективність роботи як кожного рятувальника, так і підрозділу в цілому”, - зазначив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

У свою чергу Віктор Федорчак подякував Голові ДСНС та голові Одеської облдержадміністрації за високу довіру та запевнив, що рятувальники Одещини й надалі якісно та професійно виконуватимуть усі поставлені завдання та оперативно реагуватимуть на надзвичайні ситуації та події, що виникатимуть в регіоні.

Прес-служба ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool