Вихідними внаслідок пожеж у житловому секторі загинуло троє людей

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1321 | Коментарі: 0

Чотири святкових вихідних дні промайнули досить швидко та, на жаль, не без нещасних випадків. Лише пожеж зафіксовано цими днями на території області дванадцять, дев’ять з них виникли у житловому секторі. Жертвами вогню стало троє людей.

У Кіровограді 11 березня загинуло подружжя. Повідомлення про пожежу у житловому будинку по вулиці 40 років Жовтня надійшло до служби «101» близько дев’ятої ранку. На місце події виїхали бійці пожежно-рятувальних підрозділів. Після ліквідації вогню виявлено тіла загиблих господарів: 52-річної жінки та 53-річного чоловіка. Причина їхньої смерті наразі встановлюється. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження чоловіка з вогнем при курінні.
Цього ж дня у м. Знам’янка виникла пожежа дерев’яних дверей та підлоги в літній кухні приватного домоволодіння. На місці пожежі виявлено тіло 56-річного господаря. Причини смерті чоловіка та пожежі встановлюються.
Найпоширенішими причинами виникнення пожеж залишаються необережне поводження з вогнем, коротке замикання електромереж та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Аби вогняне лихо обходило ваші домівки, будьте обережні, дотримуйтеся правил пожежної безпеки!
Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool