Відомий російський бард відвідав Кіровоград (ФОТО)

Березень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

23 березня 2012 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулось урочисте закриття 39-ї виставки Товариства пересувних художніх виставок ХХІ ст. (м. Санкт-Петербург), яка експонувалася в музеї з 23 лютого.

Товариство було створено в 2005 році з метою відродження і розвитку кращих традицій російського мистецтва. Назва Товариства є невипадковою, адже його члени та експоненти наслідують основні принципи передвижників ХІХ століття.
На виставці в Кіровоградському обласному художньому музеї представлено 84 твори живопису, графіки та скульптури, датованих 1968-2011 роками. Автори більшості експонованих творів – відомі російські митці, випускники Санкт-Петербурзького державного академічного інституту живопису, скульптури та архітектури ім. І. Ю. Рєпіна, Художнього інституту ім. В.І. Сурікова, Вищого художньо-промислового училища імені В.І. Мухіної (зараз Санкт-Петербурзька ДХПА ім. О. Л. Штігліца), Московського художньо-промислового університету ім. С.Г. Строганова, Художнього училища ім. В.О. Сєрова (М.К. Реріха) та інших мистецьких закладів.

Під час урочистого закриття перед присутніми виступив партнер Товариства пересувних художніх виставок ХХІ ст. (м. Санкт-Петербург), відомий російський бард, лауреат міжнародних фестивалів авторської пісні Віталій Вєрушкін.

фото-відео Ігор ФІЛІПЕНКО.

Відео-фрагмент із цього заходу 


Відомий росйський бард відвідав Кіровоград (ФОТО)

Відомий росйський бард відвідав Кіровоград (ФОТО)

Відомий росйський бард відвідав Кіровоград (ФОТО)

Відомий росйський бард відвідав Кіровоград (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool