You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Відносно службових осіб комунального підприємства порушено кримінальну справу за незаконне відчуження активів

Серпень 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1466 | Коментарі: 0

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів по відпрацюванню підприємств – „великих боржників” співробітниками податкової міліції Кіровоградської ОДПІ встановлено факт порушення вимог законодавства при проведенні реалізації майна, яке перебувало у податковій заставі.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Так, службовими особами одного з комунальних підприємств укладено договір купівлі-продажу адміністративної будівлі та майстерні на суму балансової вартості нерухомості та отримано на розрахунковий рахунок кошти у сумі майже 200 тис.грн.
За словами першого заступника голови – начальника УПМ ДПА в області Андрія Роздайбіди під час перевірки наявності заставних активів було встановлено, що службові особи комунального підприємства, достовірно знаючи про наявність податкового боргу та те, що адміністративна будівля та майстерня перебувають у податковій заставі, самостійно, без погодження з Кіровоградською ОДПІ, вчинили дії щодо перереєстрації та незаконного відчуження активів, які перебували у податковій заставі. За даним фактом відносно службових осіб Кіровоградського комунального підприємства прокуратурою м.Кіровограда порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool