Відкрилась книжкова виставка авіатори Кіровоградщини

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

У відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка відкрилась книжкова виставка

Тут представлені книги та періодичні видання, що розкривають воєнні сторінки та окремі сторінки загальної історії авіаційної Кіровоградщини. Серед них, нова книга Ольги Кушнір, помічника ректора Державної льотної академії України, подарована бібліотеці автором. Також книги про історію становлення ДЛАУ, про авіакомпанію «УРГУ», місто Кіровоград.
Цікавим доповнення до книжкової виставки є виставка робіт кіровоградського авіамоделіста Івана Володимировича Толкачова. Моделіст працює в техніці стендового моделювання. На виставці представлені моделі літаків: Royal Navy XI 859 та Royal Navy 167 WM 963, FR 155. Виставку доповнюють журнали «Моделіст-конструктор» та «Авиация и время», де друкуються монографії та схеми авіамоделей.
Виставка працюватиме в бібліотеці до 11 лютого 2014 року. Запрошуємо усіх бажаючих!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool