На Кіровоградщині педагогів навчають мінній безпеці (ФОТО)

Квітень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 430 | Коментарі: 0

В  рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності, на базі технічних можливостей інституту рятувальники збирали в онлайні педагогів

 Аби охопити інформуванням якомога більшу аудиторію, такі дистанційні заняття з освітянами продовжуються.

Відбулася чергова зустріч у режимі відеоконференції з педагогами, де надзвичайники спільно з працівниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області представили до уваги учасників заходу важливі теми безпекового спектра.

На Кіровоградщині педагогів навчають мінній безпеці

На Кіровоградщині педагогів навчають мінній безпеці

На Кіровоградщині педагогів навчають мінній безпеці

В рамках семінару розібралися з питаннями пожежної та мінної безпеки, хімічного та радіаційного захисту, а також укриття населення в захисних спорудах цивільного захисту. Головний акцент зробили на вимогах до навчальних закладів по кожному із загаданих напрямків.
Практичну частину присвятили питанням надання домедичної допомоги постраждалим, зокрема методам серцево-легеневої реанімації та зупинки різних видів кровотечі.

Родзинкою заняття став тренінг з методики викладання безпекових дисциплін. Адже рятувальники мають чимало власних напрацювань у цій сфері та завжди готові ділитися професійним досвідом, який допоможе й іншим опанувати це мистецтво.

Головна мета, яку ставили перед собою організатори семінару, - підвищити рівень знань освітян та розширити спектр безпекових питань, які допоможуть їм створити безпечне освітнє середовище для дітей, - була досягнута.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool