Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)

Грудень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Як би ми не переймались майбутнім наших дітей і молоді, повністю убезпечити їх життя ми не в змозі. Але навчити їх діяти швидко, розсудливо, правильно у надзвичайних ситуаціях та врятувати собі й іншим життя – цілком реально.

Просвітницька робота серед дітей та молоді є одним з основних напрямків діяльності Територіального управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області. Об’єднавши зусилля з іншими зацікавленими організаціями - управліннями освіти і науки, у справах сім’ї і молоді, культури і туризму облдержадміністрації, Теруправлінням Держгірпромнагляду та регіональним представництвом Української пожежно-страхової компанії, інститутом післядипломної освіти вчителів та обласною організацією спілки журналістів - рятувальники намагаються переконати підростаюче покоління у необхідності дотримання правил безпеки.
Днями юні кіровоградці зібралися у клубі «Провокатор», щоб стати учасниками заключного етапу акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» та нагородження переможців чотирьох конкурсів, які проводились впродовж року. Найкращі вишивки, розмальовки, м’які іграшки та ялинкові прикраси, виготовлені дбайливими руками учнів, дошкільнят, вихованців інтернатів, студентів та педагогів, колективні та індивідуальні роботи, по-дитячому відверті та виконані з високим професіоналізмом вражали і дорослих відвідувачів виставки, що розташувалась у холі клубу, і дітей. Помічник начальника Територіального управління МНС в області з питань взаємодії з органами державної влади, ЗМІ та зв’язків з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Микола Леськів відзначив, що акція на Кіровоградщині проводиться з 2005 року і за цей час значно зросла кількість прихильників цього молодіжного руху, виріс рівень виконання конкурсних робіт, різноманітнішою стала тематика та значно збільшилась кількість способів втілення різних ідей щодо пріоритетного місця безпеки у нашому житті.
Приємно, що на оголошення про конкурси у засобах масової інформації відгукнулись діти і дорослі не лише в обласному центрі, а й підтримали нас у районах області. І хоча усі роботи, представлені на конкурс, були виключно талановитими і майстерними, хотілось би окремо відзначити десятикласницю з м. Кіровограда Ольгу Ніколаєвську – її м’яка іграшка була відзначена заохочувальним призом, а ще дівчинка виконала власну пісню, присвячену нелегким будням служби порятунку. Це є беззаперечним свідченням того, що наша молодь – талановита, різностороння і, звичайно, пам’ятає й дбає про безпеку.
Територіальне управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області, звичайно, не ставлять крапку у своїй пропагандистській роботі за безпечний і здоровий спосіб життя. Тож чекатимемо ще більше прихильників нашого руху за безпеку в житті, нових цікавих робіт на конкурс, нових ідей та нових переможців.

Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)

Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool