Відбулося позачергове засідання координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в Кіровоградській області

Серпень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

19 серпня ц.р. проведено позачергове засідання координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Кіровоградській області.

У заході взяли участь співробітники регіональних органів СБУ, МВС, ДСНСУ, представники органів влади та управління.
У ході засідання визначено чіткий алгоритм взаємодії правоохоронців та органів державної влади у разі можливих терористичних проявів на території Кіровоградщини під час підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення 23-ї річниці Незалежності України.
Нагадуємо, що цілодобово за номером (0522) 36-13-06 та 0-800-501-482 на засадах довіри і співпраці громадяни України можуть повідомити в СБУ про прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool