Відбулися профілактичні розмови із мешканцями м. Знам’янка

Жовтень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

26 жовтня напередодні вихідних днів фахівці Служби порятунку провели профілактичні розмови із мешканцями м. Знам’янка, щоб нагадати кожному важливість ретельного дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Особливо наголошували рятувальники на небезпеках, пов’язаних із опалювальним періодом.

Так, багато є будинків, які обігріваються за допомогою пічного опалення, також часто громадяни використовують поряд із газовими системами опалення котли на твердому паливі, електричні обігрівачі та навіть саморобні пристрої. Небезпека чатує ті оселі, господарі яких не дотримуються простих правил: експлуатують пошкоджені, старі, неперевірені спеціалістами системи, залишають без нагляду розпалені грубки, каміни, електрообігрівачі тощо. Рятувальники радили громадянам ретельно перевірити усе в домі, що може стати причиною пожежі, та вжити заходів щодо ремонту чи заміни приладів та їхніх елементів.

Крім того, фахівці Служби порятунку не радили спалювати сміття чи листя та навчали, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

На закріплення розмови були роздані застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool