Від підприємців Кіровоградщини надійшло понад 12 млн. грн. податку на додану вартість

Жовтень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Фізичні особи, які здійснюють підприємницьку діяльність на території області, протягом 2013 року перерахували до державного бюджету 12,6 млн. грн. ПДВ, зокрема у вересні забезпечено надходження у сумі 1,3 млн. грн.

Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку від бізнесменів регіону зросла на 1,3 млн. грн. або 11,3 відсотки. При цьому податок на додану вартість сплачують майже півтисячі фізичних осіб-підприємців Кіровоградської області.

В Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області звертають увагу, що особа зобов’язана зареєструватися платником ПДВ у разі перевищення протягом останніх 12 місяців, встановлених Податковим кодексом обсягів оподатковуваних операцій. Нині така межа становить 300 тис. грн. Проте, слід зазначити, що дана вимога не поширюється на підприємців-„єдинщиків”. Вони мають право отримати свідоцтво платника ПДВ за власним бажанням.

 

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool