Вибори у Бобринці

Квітень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 2290 | Коментарі: 0

25 квітня  2011 року Бобринецька  районна виборча комісія Кіровоградської області завершила підрахунок голосів на виборах депутата Кіровоградської обласної ради в одномандатному мажоритарному окрузі №2. Кандидат від Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", голова обласного осередку партії Олександр Ромащенко  здобув третє  місце з результатом у 416 голосів виборців округу на 32  дільницях, що становить  8,79 %. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської ООВО"Свобода"

Депутатський мандат отримав  реґіонал Юрій Крутько – за нього проголосували  трохи більше 2100 бобринчан (48,5 %). На другому місці –  висуванець  КПУ  Іван Нестеренко, його підтримали 786 громадян (16, 8 %). Загальна явка виборців в окрузі  склала  45,5%.

Беручи участь в цій кампанії, Кіровоградська "Свобода" поставила  три стратегічні цілі: досягнути відомості партії в районі, де досі не було  партійного осередку, власне утворити дієвий районний осередок ВО "Свобода" та отримати депутатський мандат. Підсумовуючи, скажемо: перші два пункти досягнуто.

І ще трохи переконливої  статистики. На виборах до обласної ради 31 жовтня 2010 року кіровоградська «Свобода» отримала підтримку 1,43% виборців, а нині маємо 8,79%. Зростання підтримки складає більше, ніж у 6 разів. Якщо ж говорити про округ №2, у якому власне і відбулися проміжні вибори 24 квітня 2011 року, то ріст підтримки «Свободи» ще вагоміший. Він збільшився у 16 разів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool