Вбивство у Кіровограді

Квітень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

Під час сварки жінка завдала смертельного ножового поранення співмешканцю. За вчинене їй загрожує до 15 років ув’язнення.

Вранці 28 квітня житель одного з населених пунктів виявив біля будинку тіло потерпілого, про що терміново повідомив у райвідділ міліції.
Попередньо правоохоронці встановили, що вночі між 54-річним місцевим жителем та його співмешканкою сталася сварка. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жінка ножем ударила чоловіка у груди.
Потерпілий зміг вийти з помешкання та дійти до сусіднього будинку, де від отриманих ушкоджень помер.
- Зловмисницю правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину, - повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. Вирішується питання про обрання стосовно підозрюваної міри запобіжного заходу.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool