В Ужгороді міліція вгамовувала футбольних фанатів львівських

Травень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

В Ужгороді відбувся календарний матч чемпіонату України вищої ліги з футболу між командами «Говерла» Ужгород—«Карпати» Львів.

Ці поєдинки між принциповими суперниками-сусідами завжди носять напружений характер. Кілька років тому фанати «Карпат» влаштували на ужгородському стадіоні справжнє побоїще, яке довелося вгамовувати міліції. Тож цього разу для забезпечення правопорядку під час матчу залучили близько 940 працівників ОВС з усієї області. Спершу все було спокійно, аж доки в другому таймі ужгородці не вийшли вперед із рахунком 2-1 (так матч врешті-решт і закінчився). Львівські фани почали запалювати й кидати на поле піротехніку, а 6 з них, зламавши загорожу, покинули свій сектор і вибігли на бігову доріжку. Аби не допустити масових безпорядків, до сектору з львівськими уболівальниками оперативно було направлено сили міліції, зокрема, бійців спецпідрозділу «Беркут», які утворили живий ланцюжок. Шістьох найрадикальніших уболівальників міліціонери затримали. Їх доправили в медустанову для визначення стану алкогольного сп′яніння, після чого на них було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.173 КУпАП «Дрібне хуліганство», повідомлив начальник Ужгородського МВ УМВС Євген Калитич. Основну ж масу львівських уболівальників (а було їх в Ужгороді загалом близько 600 чоловік) під охороною міліції доправили в автобуси, а тих, хто приїхав потягом, супроводили на залізничний вокзал м.Ужгорода. До речі, є потерпілі і серед правоохоронців. Помічник дільничного інспектора Мукачівського міськвідділу отримав, від кинутого фанами піротехнічного засобу, опіки ноги, руки та пошкодження форменого одягу. Наразі ці події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, обставини справи з′ясує слідство.

mvs.gov.ua

повідомляє сайт  mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool