В дорожньо-транспортній пригоді загинула молода дівчина (фото)

Травень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 2112 | Коментарі: 0

23 травня 2011 року, близько 07:00 год. на 671 км. + 60 м. автодороги М-12 Стрій –Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, водій керуючи автомобілем "ВАЗ-21099" рухаючись з м. Кіровограда в напрямку м. Умань, при здійсненні маневру обгін виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "УАЗ-3163" під керуванням водія, який рухався в зустрічному напрямку. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

 Внаслідок зіткнення автомобіль "ВАЗ-21099" виїхав за межі проїзної частини з подальшим перекиданням та згорів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля "ВАЗ-21099" отримав тілесні ушкодження з якими був доставлений до Маловисківської районної лікарні, а пасажирка цього ж автомобіля загинула на місці пригоди.

За даним фактом ДТП триває перевірка.

В дорожньо-транспортній пригоді загинула молода дівчина (фото)

В дорожньо-транспортній пригоді загинула молода дівчина (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool