Увага! У Кіровограді проводитимуться безкоштовні УЗД дослідження

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1981 | Коментарі: 0

3 лютого о 14.00 в приміщення міської ради (к.215) відбудеться круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби з онкологічними захворюваннями.

 2 – 4 лютого, в рамках Всесвітнього дня, також буде проведена медична акція для мешканців міста по безкоштовному УЗД щитоподібної залози на базі поліклінічних відділень №1 та № 5 комунального закладу "Поліклінічне об'єднання м. Кіровограда" та комунального закладу "Центральна міська лікарня м. Кіровограда", а також УЗД молочних залоз на базі поліклінічного відділення № 1 комунального закладу "Поліклінічне об'єднання м. Кіровограда". Обстеження здійснюватиметься за направленнями дільничних терапевтів або сімейних лікарів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool