Українське село запрошує (фото)

Травень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 2154 | Коментарі: 0

20-22 травня у Національному комплексі «Експоцентр України» відбулася IX Всеукраїнська виставка-ярмарок сільського туризму «Українське село запрошує», в рамках якої працював виставковий форум «Віа Регія – Україна – культурний шлях Ради Європи», повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Організатори заходів – Державна служба туризму і курортів України, спілка сприяння розвитку зленого туризму в Україні, українською виставковою компанією «Автоекспо».

Традиційним учасником  зазначеної виставки-ярмарку «Українське село запрошує» ось уже дев’ятий рік поспіль є Кіровоградщина. Цього разу область представили управління культури і туизму обласної державної адміністрації та відділ культури і туризму Новгородківської райдержадміністрації, а також фольклорний колектив «Обереги» та майстри декоративно-ужиткового мистецтва Новгородківського району. Гості виставкового стенду Кіровоградщини, серед яких в.о. голови Державної служби туризму і курортів України Сергій Сьомкін, Надзвичайний і повноважний посол Азербайджану в Україні Й. В. Пан Талят Мусеіб огли Алієв, голова Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Володимир Васильєв, завідуюча кафедрою консалтингу та сервісу Національного університету біоресурсів і природокористування України Тетяна Кальна-Дубенюк та інші, відзначили значний туристично-рекреаційний потенціал нашої області, її внесок у загальний розвиток сільського зеленого туризму в Україні, добрі умови перебування й високий рівень готовності до прийому гостей господарями зеленитх садиб (як один з позитивних прикладів – новостворена зелена садиба «На гачок» у с.Нововолодимирівка Кіровоградського району), досвід органічного поєднання зленого туризму з елементами пізнавального, етно- та релігійного туризму тощо.

Понад 50 зелених садиб Кіровоградщини щиро запрошують до себе на гостину як за програмами вихідного дня, так і на більш тривалий відпочинок.

Ірина Грабажей

Українське село запрошує (фото)

Українське село запрошує (фото)

Українське село запрошує (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool