Учасники гуртка «Юний кінолог» та їх наставники-поліцейські отримали заохочення

Червень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков вручив Подяки Софії Таранець та Дарині Ляшенко, які разом зі своїми вихованцями посіли третє місце у командному заліку на чемпіонаті з багатоборства кінологів, що проводився наприкінці травня в місті Суми.

Заохочення також отримали наставники дівчат – начальник кінологічного центру поліції області Артем Матвєєв та його заступник Костянтин Дульський, які займалися підготовкою юних дресирувальників до участі у всеукраїнських змаганнях.

Керівник поліції Кіровоградщини подякував молодому поколінню кінологів та їх наставникам за гідний виступ і представлення області на чемпіонаті такого рівня.

«Продемонструвавши свою майстерність, ви повернулися додому з нагородами. Ми, у свою чергу, так само відзначаємо ваші досягнення. Вдячні за наполегливість та старанність, бажаємо подальших успіхів і перемог!

А колегам із кінологічного центру дякуємо, що долучаєтеся до важливої роботи з виховання підростаючого покоління», - зазначив Роман Сергійович.

Нагадаємо, юні кінологи з Кіровоградщини на всеукраїнських змаганнях увійшли до трійки кращих із 50 інших учасників.


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool