У Знам’янці відбувся черговий етап акції "Податки без таємниць"

Грудень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Метою заходу стало роз’яснення окремих положень Податкового кодексу України, що вступили в дію в нинішньому році, керівникам органів місцевого самоврядування та бухгалтерам підприємств різних форм власності, що взяли в ньому участь.

На початку зустрічі заступник голови Кіровоградської обласної ради Іван Владов визначив мету та завдання наради. Про досягнення і пріоритетні напрямки роботи ДПС в області розповів присутнім заступник голови ДПС в області Олександр Підлісний. За його словами, протягом січня-серпня нинішнього року платники податків Кіровоградщини перерахували до зведеного бюджету надійшло 2,1 млрд. грн. податків, а наша область вперше за всю історію незалежності України перестала бути дотаційною. Від платників Знам‘янської ОДПІ до зведеного бюджету за січень-листопад 2012 року надійшло 168,3 млн.грн., що складає 108,1% прогнозних надходжень. Це що на 23,1%, або 31,6 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.
Також посадовець розповів про перехід від фіскально-силових пріоритетів до сервісного обслуговування платників, як один із стратегічних напрямків роботи податкової служби.
Співробітники податкової служби та дерказначейства регіону розповіли присутнім про особливості справляння в нинішньому році плати за землю та фіксованого сільськогосподарського податку з юридичних осіб, порядку нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб та справляння з них плати за землю, зміни в податковому законодавстві, що вступили в дію нинішнього року, а також казначейське обслуговування місцевих бюджетів.Наприкінці заходу податківці відповіли на запитання присутніх.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool