У жителя Кропивницького поліцейські вилучили наркотичні засоби та прекурсор

Листопад 21, 2016 | Новини | Переглядів: 701 | Коментарі: 0

34-річного чоловіка, раніше судимого за майнові та наркозлочини, незаконне поводження зі зброєю, працівники поліції знову викрили у злочинній діяльності.

Як повідомив начальник управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, під час проведення оперативно-профілактичних заходів поліцейськими було отримано інформацію про те, що житель Кропивницького зберігає наркотики та прекурсори, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

У результаті санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – концентрат макової соломки, найбільш руйнівний наркотик – дезоморфін та прекурсор – ангідрит оцтової кислоти. Вилучене направлено на дослідження.
За висновками експертизи за даним фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua, або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами оперативно-пошукового відділу в Кіровоградській області управління Департаменту протидії наркозлочинності
Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool