У жителя Кіровоградщини поліцейські виявили гранату

Квітень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 696 | Коментарі: 0

40-річний мешканець Маловисківського району зберігав у своєму домоволодінні гранату та запал до гранати іншого зразка. Вилучені предмети правоохоронці направили на дослідження.

До відділення поліції надійшло повідомлення про ймовірне вчинення жителем одного з населених пунктів правопорушення. На місце події виїхала слідчо-оперативна група для перевірки інформації.

Під час проведення, за згодою господаря, огляду домоволодіння правоохоронці виявили та вилучили предмети, зовні схожі на гранату, запал, а також димову шашку.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Правоохоронці з’ясовують, звідки у чоловіка взявся боєприпас та з якою метою громадянин його зберігав.

За матеріалами Маловисківського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool