У цьому році Кіровоград здійснював зовнішньоторговельні операції з 79 країнами світу.

Серпень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Обсяг експорту товарів м. Кіровограда у січні–травні 2012 р. становив 117,1 млн.дол. США, імпорту – 101,8 млн.дол. Частка міста в експорті товарів області склала 62%, імпорті – 76%. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Зовнішньоторговельні операції місто здійснювало з 79 країнами світу. Основними ринками збуту продукції міста були країни СНД, частка поставок до цих країн склала 50%, у тому числі до Російської Федерації – 30%. Водночас до країн Європейського Союзу поставлено 18% усіх експортованих товарів.
Основу експорту товарів склали машини, обладнання та механізми – 38%, жири та олії тваринного або рослинного походження – 36%, продукти рослинного походження – 9%.
Найбільші імпортні надходження здійснювалися з Європи (60%) та Азії (20%).
В імпорті пріоритетне місце займали машини, обладнання та механізми, жири та олії тваринного або рослинного походження, засоби наземного транспорту, крім залізничного.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool