У спеку будьте особливо обережні з вогнем

Травень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1656 | Коментарі: 0

На території України встановилась надзвичайно спекотна погода.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у прес-службі УМНС України в області.

У зв’язку з цим обласне управління МНС звертається до усіх жителів області бути вкрай обережними з вогнем! Не порушуватиправил пожежної безпеки, не розпалюватибагать, не кидатинедопалківта непогашенихсірників! Утриматисявід походів, і особливо поїздок,у ліси!

За таких пожежонебезпечних умов також заборонено використовувати будь-які піротехнічні засоби.

Якщо ж ви побачили пожежу на відкритій території, не будьте байдужими, зателефонуйте за номером «101». Якщо пожежа лише починається, зупиніться і загасіть вогонь підручними засобами. Для того, щоб впоратися з полум’ямможна застосовувати вогнегасники, рядна, в решті решт, - гілки листяних порід дерев, закидативогонь ґрунтом чизатоптати ногами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool