У раніше судимого мешканця Кіровоградщини виявили саморобний пристрій для стрільби

Квітень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 26-річний раніше судимий житель міста Олександрія зберігав зброю, яку самостійно виготовив. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

«Працівники відділу поліції на одній з вулиць районного центру за вчинення адміністративного правопорушення затримали місцевого жителя.

Під час особистого огляду у чоловіка в поліетиленовому пакеті було виявлено саморобний пристрій кустарного виробництва для стрільби набоями калібру 5,6 мм та 5 набоїв цього ж калібру», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Зі слів правопорушника, пристрій він виготовив самостійно для стрільби по птахах.
Речові докази вилучено та направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool