You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У одному із мікрорайонів Кропивницького мешканці отримуватимуть воду за графіком

Червень 05, 2024 | Новини | Переглядів: 484 | Коментарі: 0

Через великий розбір води зі свердловин водозабору «Холодні ключі», змушені від 21.00 завтрашнього дня (6 червня 2024 року) перевести мікрорайон Завадівка на постачання води за графіком.

Минулого літа цей мікрорайон, мешканцям якого постачала воду Інгульська шахта, на кілька місяців залишився без води, бо трубопровід зʼїла іржа, а власник не мав грошей на ремонт. Щоб дати людям воду, абонентів тимчасово - до розвʼязання проблеми капітально - перепідключили до мережі ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Взимку ця схема працювала добре і всім вистачало води. Але відколи абоненти почали поливати городи, ситуація погіршилася. Води в свердловинах не вистачає на задоволення потреб і самих завадівців, і жителів інших мікрорайонів, які завжди раніше отримували воду з Холодних ключів. Зокрема селища Гірничого та окремих вулиць Кущівки. А до деяких будинків жителів селища Сонячного вода взагалі доходить лише вночі.

Збільшити дебет свердловин ми не можемо, адже він вже максимальний, а відтак вимушені вдатися до певних тимчасових обмежень, щоб забезпечити справедливий розподіл води.

Графік запроваджуємо від завтра. Воду мешканцям Завадівки постачатимем по парних числах зранку і до 21.00. Це дозволить у решту днів підняти тиск в мережах жителів Гірничого і Сонячного. Так триватиме допоки не стабілізується ситуація із надмірним споживанням.  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool