У музеї історії Маловисківського району створено хороші умови для представлення дороговартісних експонатів

Травень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Маловисківського району голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відвідав оновлений районний музей історії.

Керівник ОДА оглянув експозиції, представлені в музейних кімнатах, які демонструють історію Маловисківщини від кам’яного віку і до наших днів.

Районний музей було створено ще в 1978 році, проте майже три десятиліття він діяв у статусі краєзнавчого. У 2005 році розпорядженням голови райради на його базі було створено "Музей історії Маловисківського району". А в 2013 році розпочато масштабну реконструкцію закладу.

За кілька років виконано капітальний ремонт приміщення, видатки на який слали понад 1 млн. 145 тис. гривень з районного бюджету. До того ж, було повністю оновлено експозицію музею. Нині тут розміщено близько 3 тисяч експонатів.

Після огляду експозицій музею Сергій Кузьменко подякував усім, хто причетний до його оновлення. "Величезна робота зроблена і в матеріальному, і в історично-культурному плані. І це дуже важливо. Думаю, що і діти, і дорослі охоче будуть приходити сюди на екскурсії і отримувати знання про свій край. Адже відомо, що той, хто знає і поважає свою історію, впевнено будує і своє майбутнє, – наголосив голова облдержадміністрації. Він також підкреслив, що в музеї створено всі умови для представлення дороговартісних експонатів і картин. Їх можуть надавати обласні заклади або музеї та галереї інших регіонів для представлення жителям Маловисківщини. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool