У міськраді відбулося спільне засідання міських комісій

Червень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

14 червня під головуванням міського голови Олександра Саінсуса відбулося спільне засідання міських комісій з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та з питань погашення заборгованості із заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

В роботі комісій взяли участь перший заступник міського голови Василь Дзядух та заступник начальника відділу надходження доходів Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Людмила Цьоменко.
Розглянуто питання:
про стан погашення податкового боргу, заборгованості із заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування підприємствами міста. Були запрошені керівники підприємств: ДП "Кіровоградтепло" ТОВ «ЦНТІ УНГА», КП "Теплоенергетик", ДК «Сокоекстрактовий завод», КП "Трест зеленого господарства", ДП "Кіровоградський ремонтний завод", підприємство Кіровоградська виправна колонія № 6, ПП Фірма "Корвет", ДП "Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 2", КП "Надра Кіровоградщини", філія "1080 Управління начальника робіт", ПП "Техноплюс-Кіровоград", в/ч А 0759, ОЖБК, КП "Кіровоградські ринки";
про погашення заборгованості по орендній платі (за даними управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища ) на 16 підприємствах міста загальною сумою 1188,3 тис. грн.;
про очікуване виконання планових показників за І півріччя 2012 року по податку на доходи фізичних осіб, єдиному податку, податку на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності, плати за користування надрами для видобування корисних копалин місцевого значення (інформації Кіровоградської ОДПІ).
За результатами засідання комісій прийняті відповідні рішення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool