У міськраді відбулись змагання з шахів

Березень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

23 березня відбувся шостий тур І міської спартакіади серед депутатів та працівників виконавчих органів місцевих рад.

У змаганнях з шахів, що проходили в приміщенні Кіровоградської міської ради, взяли участь представники депутатського корпусу і виконавчих органів Кіровоградської міської ради, Ленінської та Кіровської районних в місті рад.
За підсумками змагань перше місце посів секретар Кіровоградської міської ради Ігор Волков. Срібну нагороду виборов головний спеціаліст управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради Олександр Ліновіченко. На третьому місці – представник депутатського корпусу Ленінської районної в місті ради Ігор Мостовий.
Начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради О.Куценко нагородив переможців і призерів змагань дипломами та медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool