У Кропивницькому з’являться транспортні патрулі

Лютий 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

У міській раді Кропивницького відбулася нарада секретаря міської ради Андрія Табалова  з керівниками виконавчих органів міської ради

Найактуальнішою на сьогодні темою обговорення у Кропивницькому залишається питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

- Ми провели два нелегких засідання виконавчого комітету, - відзначив Андрій Табалов. - Тарифи були, є і завжди будуть складними і резонансними питанням. Окремі депутати намагаються робити на цьому містечкову політику, а наше завдання зробити все, щоб абсолютно справедливі вимоги пасажирів до якості перевезень в обласному центрі були максимально враховані.

Управлінню розвитку транспорту та зв’язку отримало від міського голови доручення оперативно створити декілька бригад патрулів, куди увійдуть спеціалісти профільного управління, представники громадської ради, депутатського корпусу, члени виконкому, журналісти, громадські активісти.

Андрій Табалов закликав громадськість, особливо засоби масової інформації, активно долучитися до громадського контролю якості роботи пасажирського транспорту.

– Моніторте найбільш проблемні маршрути! Вивчайте пасажиропотік, культуру обслуговування, стан салону. Під час укладання угод з перевізниками всі ці висновки будуть обов’язково враховані, - закликав секретар міської ради.

За інформацією Андрія Табалова, ряд депутатів міської ради ініціюватимуть розгляд питання вартості проїзду і на сесії міської ради, яка відбудеться у вівторок, 21 лютого. Це нормальний робочий процес опрацювання складного для вирішення питання, звернув увагу секретар міської ради і запросив на завтрашнє засідання представників підприємств – перевізників, щоб депутатський корпус із перших вуст отримав повну і вичерпну інформацію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool