У Кропивницькому знову проведено рейд з благоустрою міста

Вересень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Інспекторами спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради разом з представниками Кіровоградської міської дружини та ТОВ “Екостайл” проведено рейд з благоустрою міста

У ході якого було здійснено обстеження санітарного стану сел Гірничого, вулиць: Нижньої П’ятихатської, Садової, Руслана Слободянюка, Героїв України, Пацаєва, Космонавта Попова, Великої Перспективної, Івана Олінського, Габдрахманова, Комарова, Соборної, Тараса Карпи, Арсенія Тарковського, Кільцевої, Степняка-Кравчинського, Салтикова-Щедріна, Богдана Хмельницького, Кримської, Воронцовської, Чернишевського та провулків: Грибоєдова, Вишняківського, Вузького.

За виявлені порушення Правил благоустрою м. Кіровограда складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та виписано 11 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool