У Кропивницькому зловмисники незаконно заволоділи транспортним засобом

Червень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Двоє раніше судимих жителів селища Олександрівка, 22 та 23 років, скоїли угон мотоцикла, аби покататися. У даний час транспортний засіб вилучено та повернуто власнику.

До відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від 47-річного жителя районного центру про те, з що з території його домоволодіння зник мотоцикл.

«Поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися раніше судимі за крадіжки чоловіки. Громадяни проникли до подвір’я потерпілого, звідки заволоділи транспортом, та вирішили покататися. Втім дуже швидко «пригоди» товаришів закінчилися. Нині працівники поліції з’ясовують причетність чоловіків до ще двох крадіжок – телевізора, велосипеда та запчастин до нього – ймовірно, скоєних за допомогою чужого мотоцикла», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

Попередньо дії осіб кваліфіковано за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розслідування триває. Вирішується питання про оголошення зловмисникам повідомлення про підозру.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool