У Кропивницькому вшанували ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ та Національної поліції

Грудень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 грудня, із нагоди свята у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Марка Лукича Кропивницького відбулися урочистості. На зустріч завітали працівники міліції та поліції області, які нині перебувають на заслуженому відпочинку.

Перед початком урочистого заходу поважні гості мали можливість на площі біля театру ознайомитися із новими зразками поліцейського автотранспорту, а у холі – оглянути виставку зброї та форменого одягу різних років.

Пенсіонери і ветерани органів внутрішніх справ щиро раділи зустрічі з товаришами по службі. Правоохоронці радо спілкувалися, ділилися враженнями, згадували, як у свій час заступали на чергування, затримували зловмисників, забезпечували правопорядок.
Під час урочистостей старших колег привітав зі святом тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції області Дем’ян Таршин.

- Шановні наші ветерани та пенсіонери, від усього колективу ми дякуємо вам за службу і пройдений непростий життєвий шлях.
За допомогу, яку ви надавали нам, коли ми вперше переступали поріг міліцейських підрозділів. За надійне плече старшого наставника і товариша, переданий неоціненний досвід та підтримку, яка була не просто важливою, а життєво необхідною у нашій роботі. Зараз ми так само розраховуємо на ваші дружні поради.
Бажаємо кожному з вас добробуту і благополуччя, міцного здоров’я, довгих років життя, злагоди у родинах та мирного неба, - зазначив Дем’ян Анатолійович.

Також правоохоронців вітали зі святом голова обласної ветеранської організації Валерій Вільний та голова обласної відомчої Профспілки Валерій Шевчук.

Пенсіонери і ветерани були нагороджені пам’ятними медалями «100 років на варті правопорядку», відзнаками Асоціації ветеранів МВС України «100 років Служити і захищати», Почесними грамотами Асоціації та Грамотами обласної профспілкової організації.
Крім того, отримали відомчі заохочення правоохоронці у відставці, юні представники фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та діючі поліцейські, серед них і гравці футбольного клубу «Нова поліція», які прославили нашу область своїми спортивними досягненнями.

Ще однією урочистою подією стало складання Присяги працівниками, вперше прийнятими на службу до поліції.
У продовження свята присутні переглянули концерт. Правоохоронцям дарував свої виступи музичний гурт Офіцери, а також Вікторія Гаваза – керівник народного художнього колективу студії естрадної дитячої пісні «Вікторія». Особливий та зворушливий музичний дарунок для глядачів підготував юний артист Михайло Рябошапка, виконавши пісню про тата.

Наприкінці зустрічі ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ та Національної поліції сфотографувалися на згадку з молодшими колегами.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

У Кропивницькому вшанували ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ та Національної поліції

У Кропивницькому вшанували ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ та Національної поліції


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool