У Кропивницькому водії продовжують сідати за кермо напідпитку, попри посилення штрафів

Січень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

За вихідні в місті сталося 6 ДТП, одна з яких – яскравий приклад зловживання алкоголем.

13 січня, близько 3-ї години ранку, на вулиці В'ячеслава Чорновола, водій Daewoo Lanos не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки – виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з електроопорою.

Під час спілкування з 26-річним керманичем патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, це підтвердив і результат алкотестера – 1,85 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

Сам водій на щастя не постраждав.
Патрульні склали на винуватця ДТП 2 адмінматеріали: за ч.1 ст. 130 (Керування авто у стані сп’яніння) КУпАП та ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

Автомобіль довелося транспортувати за допомогою іншого транспортного засобу.

14 січня, близько 10-ї години, патрульні виявили рейсовий автомобіль СПВ «РУТА», який рухався вулицею Вокзальна з явними технічними несправностями. Пасажирів в салоні автомобіля в цей час не було.

Під час спілкування з керманичем охоронці порядку помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Згодом це підтвердив і лікар під час медичного освідування в Кіровоградському обласному наркологічному диспансері.

Інспектори склали на водія 2 адміністративних матеріали: за ч.2 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має певні технічні несправності) КУпАП та ч. 1 ст. 130 (Керування авто у стані сп’яніння) КУпАП.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульній поліції Кіровоградської області
 
Шановні громадяни! Будьте відповідальнішими, не сідайте за кермо напідпитку!Бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху!

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool