У Кропивницькому вивели на чисту воду «підприємця», який заклеїв місто рекламою

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Спецінспекція Кропивницького спланувала і провела операцію з виявлення підприємливої особи, яка заклеїла чи не всі стовпи і дерева в обласному центрі рекламними табличками повдомляє сайт КМР

План виходу на порушника правил благоустрою розроблявся два тижні і він спрацював: вдалося не тільки спіймати, а й задокументувати незаконну діяльність «підприємця».

- Нам вдалося зацікавити скупщика антикваріату і старожитностей, він пішов на контакт і погодився на зустріч, - прояснив деталі операції Андрій Максюта. – Порушником виявився мешканець Чернігова, 1987 року народження, на якого склали протокол про адміністративне правопорушення. Згідно з КУпАП йому загрожує штраф.

Під час зустрічі чернігівському скупщику також передали 30 зі 100 знятих на території Кропивницького його ж рекламних табличок.

- Необхідно відзначити, що Кропивницький виявився єдиним містом в гастрольному турне по Україні, де змогли вирахувати горе-підприємця, - звернув увагу Андрій Максюта. – Тож, колеги з інших міст, якщо побачите таку рекламу у себе - дамо пораду як упіймати. Особисто я дотримав слово, дане журналістам під час прес-конференції. Одні запитували - чи упіймаєте? А інші - як ви це робите? Все як говорив - так і відбулося.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool