У Кропивницькому відкрили виставку світлин полеглих бійців полку «Азов» (ВІДЕО)

Грудень 09, 2022 | Новини | Переглядів: 1368 | Коментарі: 0

В обласному центрі в Музеї мистецтв відкрито виставковий проєкт - виставку світлин полеглих бійців полку «Азов» під назвою «Моє серце – сталь, моя кров – Азов!».


Основна мета виставки «Моє серце - сталь, моя кров – Азов!» показати, передусім, обличчя наших воїнів, олюднити виснажливу боротьбу за рідну землю.

На виставці представлено 179 світлин полеглих «азовців» родом із різних регіонів України. Сто сімдесят дев’ять вражаючих історій героїзму та самопожертви… Складовою виставки стали і особисті речі бійців, прапори полку «Азов».

Фотовиставка стала можливою і була втілена за ініціативи родин полеглих Героїв «Азову», зокрема матерів загиблих бійців Олександра Коцуконя («Арс») та Олександра Дерев’янка («Адамс») - Оксани Коцуконь і Ганни Дерев’янко. Вже її мали змогу переглянути в Черкаському обласному краєзнавчому музеї та, завдяки співпраці пані Оксани з українською діаспорою в Німеччині, за кордоном.

На початку листопада 2022 року в німецькому місті Трір цей проєкт привернув увагу численних відвідувачів та отримав багато емоційних відгуків.   

 «Моє серце – сталь, моя кров – Азов!».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool