У Кропивницькому відбувся шкільний етап фестивалю дружин юних пожежних

Грудень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Останніми роками набула великої популярності серед загальноосвітніх закладів Кропивницького розважально-пізнавальна гра під девізом:

«Запобігти! Врятувати! Допомогти!», яка проводиться у формі квесту. Саме даний вид змагань дозволяє дітям проявити здатність до логічного мислення, орієнтування на місцевості, побудови оптимальних маршрутів переміщення, пошуку оригінальних рішень за зашифрованими підказками. Команди отримують цікаві завдання, тематика яких безпосередньо пов’язана із простими, але надзвичайно важливими правилами поведінки у побуті, що допоможуть запобігти надзвичайним подіям, допомогти врятувати людське життя та допомогти у складній події.

6 грудня правила безпечної життєдіяльності довелось пригадувати учням Кропивницького колегіуму, де стартував шкільний етап фестивалю дружин юних пожежних. Його вирішили провести у формі квесту та запросили на роль суддів працівників Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Відповідно до правил змагання, команди-учасниці повинні були за маршрутними листами пройти декілька станцій, на кожній із яких їх чекало відповідне випробування, пов’язане з безпекою.

Як показує досвід, саме поєднання гри, змагання з тематикою безпечної життєдіяльності якнайкраще допомагає усвідомити школярам, що до питань безпеки необхідно ставитись відповідально.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool