У Кропивницькому відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС

Грудень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

20 грудня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, який доповів про стан пожежної та техногенної безпеки закладів культури області, а також надав пропозиції щодо затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів області на 2018 рік.

Зокрема стосовно питання протипожежного стану закладів культури Василь Штогрін зазначив, що перевірки даних установ, здійснені органами державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки в області протягом поточного року, засвідчили, що стан їхнього протипожежного захисту потребує суттєвого поліпшення. Заклади культури відносяться до об’єктів з масовим перебуванням людей, на території яких проводяться заходи із залученням великої кількості громадян, у тому числі дітей. З огляду на це були представлені на розгляд комісії пропозиції щодо поліпшення стану протипожежного захисту об’єктів культури, розташованих на території області.

Крім того, з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій і подій, здійснення ефективного нагляду, контролю за станом цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на території області Василь Штогрін представив до затвердження комісією з питань ТЕБ та НС перелік 458-ми потенційно небезпечних об’єктів на 2018 рік. Керівникам даних об’єктів було доручено встановити дієвий контроль за виконанням основних вимог у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

У ДСНС в області

20 грудня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool