У Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня Національної Гвардії України

Березень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 569 | Коментарі: 0

На території стрілецького батальйону (з конвуювання, екстрадицій, охорони підсудних та охорони громадського порядку) військової частини 3011 Національної гвардії України в Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня Національної Гвардії України сьогодні, 26 березня

З професійним святом військовослужбовців привітали голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко, голова обласної ради Сергій Шульга, керівництво міста та силових структур.

«Ви мужні, хоробрі воїни! Ви одними з перших вступили в бій із ворогом на сході нашої країни. Дякую за відданість присязі і гідне служіння українському народові. Дякую за те, що бережете наш спокій! Слава Україні і слава Героям!», - звернувся до Нацгвардійців очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко.

За відвагу, проявлений героїзм і заслуги перед українським народом у забезпеченні миру в країні керівники області й міста нагородили військовослужбовців відзнаками, грамотами і подяками.

відбулися урочистості з нагоди Дня Національної Гвардії України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool